Hverdags Glimt #13

OOTD: AWESOME GIRLS

Indlægget indeholder reklamelinks.

dsc04812 dsc04822
Så blev det (endelig) weekend og jeg er tilbage på bloggen, som har holdt en lille pause. Jeg har arbejdet lidt rigeligt den sidste uges tid. Hvert fald for meget til også at kunne lave relevant indhold herinde. I dag har jeg fri og selvom den står på 60 års fødselsdag ved min svigerfar lidt senere, så kan jeg lige nå at dele lidt billeder fra i dag, af nogle nye favoritter fra mit klædeskab.

Jeg har i lang tid haft et godt høje til de lange nederdele fra Ganni, med de fine flæse detaljer. Da jeg spottede den bordeaux version hos Look De Luxe (Min favorit butik/webshop fra det sønderjyske), måtte jeg eje den. Jeg har stylet den ret afslappet med en sweatshirt fra Pieces’ nye “Awesome Girls” kollektion. En kollektion som Michelle har skrevet et ret fint indlæg omkring, som handler om hvordan man bedst muligt støtter alle de seje kvinder man har omkring en.

Nu vil jeg lige forberede endnu et indlæg, så det er klar til i morgen hvor jeg igen skal på arbejde i Companys. Håber I får en dejlig weekend ♥

dsc04813
dsc04824
Indeholder reklamelinks: PIECES Sweatshirt // GANNI nederdel // BON DEP hår elastikker (Fra Companys) // ADIDAS Sneakers // MAANESTEN Ring // DANIEL SILFEN Taske

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdags Glimt #13