I Love My Type: Ny Kollektion

Om at følge sine drømme (ja ja kliché, I know)

image1-1

Jeg tror det er på tide at fortælle jer lidt om, hvad mit hoved har været fyldt med det sidste stykke tid. Jeg har nemlig taget en ret stor beslutning. Noget jeg har drømt om længe, men som jeg ikke rigtig har vidst, hvordan jeg skulle gøre noget ved. Sagen er at jeg ikke længere skal være sygeplejerske….. Jeg har sagt mit job op pr 1. November.

Jeg har i lang tid misundt de mennesker, der kan kombinere deres personlige interesse for mode med deres arbejde. Det handler bestemt ikke om at jeg ikke synes sygeplejen er spændende, for det er den, og nogle dage lidt for spændende 😉 Jeg ved heller ikke om den blot bliver lagt på hylden og kommer i brug igen om nogle år, eller om jeg bliver så glad for mit valg at jeg aldrig kommer til at arbejde som sygeplejerske igen. Men jeg ved at, hvis jeg skal ændre kurs så skal det være nu, hvor der er plads til det økonomisk og jeg ikke har andre at tænke på end mig selv. Derfor besluttede jeg mig for at springe ud i det!

Jeg var i tvivl om hvilken vej jeg skulle gå, da jeg ikke var interesseret i at læse endnu en bachelor. Efter noget tid kom jeg frem til en vej der er mere praktisk, men hvor jeg forhåbentlig stadig ender ud med en fremtid i modebranchen.

Planen er at jeg om en måned starter på en HGS, som tager 3 måneder. Derefter skal jeg finde en elevplads. Jeg er allerede begyndt at søge på livet løs, og jeg glæder mig simpelthen så meget til at komme i gang.

En af grundende der talte i mod at springe ud i dette projekt, var (helt vildt fjollet) at jeg var bange for, hvad andre folk ville tænke. Heldigvis er det blevet taget virkelig godt imod.

image1-2 Det var på tide at nævne det herinde, for selvfølgelig skal I være med i processen og jeg er helt vildt spændt på hvad I tænker om det <3

   

25 kommentarer

 • Lena

  Hej Ditte,
  Hvor er det skønt for dig, og tillykke med din beslutning, tror at det er det helt rigtige for dig 🙂
  Utroligt hvor meget vi alle holder os tilbage pga. vores bekymringer omkring andres tanker.. fantastisk at du ikke lader dig holde tilbage.. Vi er de eneste der skal leve vores liv, så det er sku vigtigt at det er sjovt og spændende for OS! 🙂
  Dessuden opdager man jo også altid at hvad man tror andre ville tænke, rent faktisk slet ikke er hvad andre tænker 😉 hvilket jo også er tilfældet her, hvor alle bare synes du er super sej 🙂
  Har været lidt bagefter med blog-verdenen så har først fundet ud af at følge dig på blogloving nu …
  Tak for inspirerende indlæg ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for din søde kommentar Lena 🙂 Jeg tror også jeg bliver rigtig glad for min beslutning 🙂
   Og selv tak – jeg glæder mig til at følge med på din nye blog 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hvor spændende Ditte. Jeg tror det er en super god idé

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Så sejt Ditte!!! Og mega spændende, glæder mig til at høre mere om det!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Ja Ditte, det gælder om at følge sine drømme. Held og lykke med det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You go girl – mega sejt, at du tager springet. Hvem ved, hvor det fører dig hen? Nyd det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det sejt og spændende. Tillykke, glæder mig til fortsat at følge med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med beslutningen. Stort, skræmmende men ikke mindst spændende Det skal du nok blive glad for og det er jo med at afprøve, imens man kan

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke med beslutningen!
  Jeg håber, du bliver glad for den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg synes det er SÅ sejt at du springer ud i det Ditte 🙂 Stort tillykke med at du tør følge dine drømme – Og held og lykke med jagten på en elevplads 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Andersen

  Kære Ditte.

  Hvor er det fedt at du bare springer ud i det..
  Efter endt udd. På lærerseminariet , utallige ansøgninger senere og en tvivl som har fulgt mig lige siden jeg stoppede på seminariet, har jeg endeligt besluttet mig for ikke at skulle være lærer..
  jeg har gået med de samme tanker som dig. Hvad ville andre sige, eller tænke om det at jeg var uddannet lærer men ikke ville lærerfaget.
  Man skal turde følge sine drømme, og gøre det der gør en lykkelig .. Så Thumps up, og alt muligt held og lykke..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Rasmussen

   Som endnu en tidligere kollega, vil jeg bare sige GO FOR IT!

   Jeg har faktisk gjort præcis det samme, og afslutter faktisk EUD-S (tidligere hgs) om 5 uger! Og jeg netop fået den vildeste læreplads, ved et virkeligt fedt designfirma! Spring ud i det! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor fedt Mie! Det vidste jeg slet ikke. Stort tillykke med lærepladsen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Fedt Tanja, det nytter nemlig ikke at blive i et fag hvor man ikke kan se sig selv 🙂
   Og tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Du er så skide sej!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moe

  Du er ung endnu, og det er vigtigt du følger det du føler for og ikke hvad andre tænker. Pøj pøj med alt det nye Ditte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I Love My Type: Ny Kollektion