Vores madplan uge 41

Nyt til soveværelset: Hør sengetøj fra Magasin Living

IMG_0019
IMG_0021
IMG_0020
Som jeg har nævnt herinde tidligere, har jeg længe været på udkig efter noget lækkert sengetøj i hør. Nu har jeg endelig fået det købt og det er lige så pænt (og behageligt) som jeg havde forestillet mig. Jeg elsker nemlig det krøllede lidt uperfekte look, som bare indbyder til indendørs hygge. Udover at være pænt, så er hør åndbart og kan absorbere fugt, hvilket er et kæmpe plus, når nu vi bruger så mange af døgnets timer i sengen.

I kan finde sengetøjet på Magasins hjemmeside lige her og jeg har oven i købet lige fundet ud af, at det er på tilbud. Og nej det var det ikke da jeg købte det for 5 dage siden. #fedt

DSC02668
DSC02684

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores madplan uge 41