Sko Favoritter og en Rabatkode

Nyt fra Søstrene Grenes nye Interiør Kollektion

søstrene grene
For en måneds tid siden viste jeg billeder fra den nye Søstrene Grene interiør kollektion. I torsdags udkom første del af kollektionen, hvilket I sikkert har set hvis I har været på Instagram de seneste dage. Jeg havde egentlig ikke turde håbe på at få fingrene i nogle af tingene da jeg skulle arbejde og da dagen kom lå jeg syg. Dog var Casper så sød at tilbyde at tage ned forbi og købe noget for mig, men jeg syntes ikke at jeg kunne byde ham at stå i kø med en masse ivrige damer, så vi droppede det. Indtil om eftermiddagen hvor jeg så flere lægge billeder af reolen på Instagram. Så bad jeg ham alligevel gå derned. Den værste travlhed havde heldigvis lagt sig og der var stadig masser af ting tilbage. Så jeg fik min reol, et par krus og noget messing salat bestik.

Søstrenegrenesøstrene grene søstrenegrene
Er den ikke fin? Selvom den selvfølgelig kommer til at hænge i sindsygt mange hjem nu. Men jeg er stadig virkelig glad for den.

Så I forresten at direktørerne for Søstrene Grene var til åbningen på strøget i Aarhus? Det er nemlig den aller første Søstrene Grene der blev åbnet. De var i Go’aften Danmark om aftenen for at fortælle historien bag Grene universet. Det er deres forældre der startede Søstrene Grene og nu har de så overtaget. De to søstre som navnet stammer fra, er deres mors ugifte søstre, som hed Anna og Clara. Ret fint synes jeg.

   

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sko Favoritter og en Rabatkode