Nem men lækker mad når du skal have gæster: Tapas

Nyhed fra INNOCENT – Protein Smoothies

Indlægget er sponsoreret af INNOCENT

img_0444 img_0445 img_0446
Innocent har netop lanceret en ny smoothie variant der indeholder sojaprotein, som hjælper med at styrke din krop ved at øge muskelmassen og holde dine knogler stærke. Innocent minder mig altid om morgenmaden hos min svigerfar lige da jeg mødte Casper (ja han boede stadig hjemme – youngster), der var nemlig altid Innocent på morgenbordet. Lidt lækrere end den budget juice fra koncentrat jeg levede af, da jeg var på SU. Nu er Innocent så kommet med disse to nye varianter hvor den ene består af jordbær, hindbær, kokosmælk og sojaprotein, og den anden af mango, ananas, lime, kokosmælk og sojaprotein. Innocents smoothies består nemlig altid af 100% ren frugt, aldrig fra koncentrat. Der er desuden hverken tilsat sukker, kunstige smagsfremmere eller andre unaturlige tilsætningsstoffer. Kun ren lækkerhed! Casper og jeg var enige om at begge smoothies gjorde sig godt på morgenbordet og smagen var lækker cremet fra kokosmælken. Den lille flaske gør dem også perfekte at have med på farten eller i madpakken.

Man skal selvfølgelig stadig huske at spise sundt og varieret, da smoothien ikke kan klare det hele alene, men den bidrager med 16% af det anbefalede daglige indtag af protein.

dsc03867 dsc03866
Jeg vil lige til sidst nævne endnu et plus ved Innocent, hvilket er at de har fokus på miljøet som tak for den lækre frugt de får fra naturen. Det har de blandt andet ved at bruge flasker med så stor andel af genbrugsplast som muligt. Derudover donerer de 10 procent af deres overskud til velgørenhed, blandt andet til innocents fond, som hjælper med at bygge en bæredygtig fremtid og bekæmpe sult i verdens fattige lande ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem men lækker mad når du skal have gæster: Tapas