Ternede Frakker til Efteråret

Nye Spisebords Stole fra Søstrene Grene

Indlægget indeholder reklame.

dsc05164
Den sidste del af Søstrene Grenes nye interiør kollektion er udkommet i dag, nemlig spisebordsstolene. Jeg har netop været nede for at hente fire stole til vores spisebord og der var masser tilbage i alle farver.

dsc05175
dsc05166
Vi har i lang tid haft en del forskellige stole omkring vores spisebord, så det er virkelig rart med et roligt udtryk, som jeg synes at disse støvede grønne stole giver. Jeg var meget i tvivl omkring farvevalg og var faktisk tæt på at vælge sort, for at de også kan passe ind hvis vi på et tidspunkt skifter spisebordet ud. Men jeg endte som I kan se med den støvede grønne farve og det valg tror jeg at jeg bliver rigtig glad for.

dsc05171
Hvad synes I om forandringen? ♥

   

4 kommentarer

 • Sarah

  Hej Ditte
  Nu er jeg ikke lige den vildeste first mover indenfor boligindretning og det kan også godt være at du har nævn det i et tidligere indlæg, men er bare så vild med dit spisebord. Må jeg spørge hvor det er fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jaa da selvfølgelig 🙂 Det er et mine forældre har lavet til mig, så jeg kan desværre ikke engang henvise til et.
   KH

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Nørregaard

  De ser rigtig fine ud. Hvordan er siddekomforten på dem?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ternede Frakker til Efteråret