Aarhus: Din Vinbar i Jægergaardsgade

Ny webshop på bloggen

Indlægget indeholder reklamelinks.

img_0660
I dag er der opstartet et lille nyt projekt her på bloggen, nemlig en integreret webshop, som jeg har lavet i samarbejde med Moodings. Her vil I fremover finde mine favorit interiør produkter, som kommer til at afspejle stilen fra vores hjem. Det kan være ting vi har i vores lejlighed eller ting der stilmæssigt minder meget om. Lige nu finder I blandt andet standerlampen fra Gubi, Moebe billedrammerne, vores sengeborde, en magasinhylde og min yndlings plakat fra By Garmi med Monstera motiv.

Webshoppen vil løbende blive opdateret med nyheder og I kan altid finde den øverst i menulinjen under “Webshop“.

I forhold til det bagomliggende, så er det Moodings der står for selve driften, jeg vælger blot mine favoritter så I nemt og hurtigt kan finde ting der enten minder om eller findes i min indretning. Det foregår på samme måde som reklamelinks, altså får jeg en procentdel af det I køber på shoppen, ligesom I kender det fra collager osv.

img_0661 img_0451 img_0441 img_0360 img_0330
Der er gratis fragt og 30 dages retur. Håber I vil kigge forbi ♥

Ditteblog X Moodings

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus: Din Vinbar i Jægergaardsgade