Hverdags Glimt #23

Ny Ganni kollektion – Mine favoritter

ganni
Jeg har sådan glædet mig til at den nye Ganni kollektion ville lande. Jeg spottede nemlig de lyserøde og gule farver i en insta story for noget tid siden, hvor jeg med det samme vidste at det ville falde i min smag. I dag er kollektionen endelig kommet online og jeg tror bestemt at jeg skal ned forbi butikken en af de nærmeste dage, for at se om kollektionen også er landet der.

Det er en pre-spring kollektion der er inspireret af “London school kids”, med pin stripes, tracksuit bukser, plissé kjoler, strømper og merino strik. Jeg synes virkelig der er meget pænt.

Ovenfor ser I mine favoritter og det er især den lyserøde kjole og nederdelen jeg skal kigge nærmere på.

I finder alle nyhederne lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdags Glimt #23