"Crazy Deal" Favoritter fra Boozt (Op til -50% på mere end 7000 varer)

Ny billedvæg i stuen

Indlægget indeholder reklamelinks.
img_0363
I dag fik jeg endelig taget mig sammen til at få lavet en billedvæg igen. Det er sådan et projekt man lige skal tage tilløb til, da det kræver at man holder tungen lige i munden, hvis billederne skal hænge med præcis den afstand man ønsker.

Jeg tog jo lidt modvilligt vores gamle billedvæg ned, da vi skulle gøre plads til et skrivebord. Jeg havde efterfølgende tænkt at jeg ville lave en ny over vores bogkasser, men efter at alle billeder var kommet ned, havde jeg ligesom vænnet mig til, at der ikke skete så meget på væggene, hvilket var meget rart. Derfor har jeg i stedet lavet den lidt mindre end før og hængt den over vores tv skænk, hvor der før hang to store plakater.

Jeg er ret glad for resultatet indtil videre, så nu er jeg spændt på at høre hvad I synes ♥

img_0362
img_0361
I kan se vores tidligere billedvæg her, hvor jeg også har lavet en lille guide samt skrevet om nogle mål der kan være gode at gå ud fra. Vores tv skænk, som jeg ofte får mange spørgsmål til, kan I finde info på her.
img_0360

INDEHOLDER REKLAMELINKS: STINE AAMOSE // KASPER FAERCH // BY GARMI // KRISTINA DAM STUDIO // BY GARMI

   

3 kommentarer

 • Sara

  På en eller anden måde synes jeg at udtrykket er lidt rodet og mangler en gennemgående rød tråd. Måske er det bare mig. ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg kan sagtens følge dig, da både motiver og rammer er så forskellige.
   Min tanke var at jeg har prøvet at skabe en sammenhæng ved at lave samme afstand mellem alle billeder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne P

  Så fint Dits!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Crazy Deal" Favoritter fra Boozt (Op til -50% på mere end 7000 varer)