Hverdags Glimt #22

Noktober: Sidste dag med shoppestop

skrivebord
Så er vi nået til sidste dag i Noktober projektet. Har I mon overholdt shoppestoppet? Jeg har og jeg synes det er ret sejt at tænke på, at jeg har sparet verden for ca. 15.400 liter vand ved ikke at shoppe tøj i en måned. Det er 513 brusebade og 3500 toiletskyl. Samtidig har jeg fået solgt en del af mit aflagte tøj (og boligting) på Tradono. Faktisk så meget at jeg er løbet ind i en del tøjkriser her sidst på måneden. Jeg kan nemlig godt mærke at der ikke er kommet noget nyt ind. Så selvom det er fedt at finde gamle favoritter frem fra skabet, så savner jeg nu også at mikse det gamle med noget nyt.

Jeg er spændt på hvem der har vundet opholdet på Ystad og jeg håber selvfølgelig at det bliver en af mine læsere. Og så glæder jeg mig til at jeg igen kan købe lidt nyt til klædeskabet. Måske det skal fejres med en tur i Ganni en af dagene. Dog vil jeg prøve at forsætte med at holde shoppingen på et minimum, så godt jeg nu kan.

desktop

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdags Glimt #22