Opskrift: Hurtig salat med figner, gedeost og karameliserede valnødder

Nergi: Mini Kiwier kan nu købes i DK

Indlægget er sponsoreret af Nergi.

img_0822 img_0824
Det her var så sødt at jeg ikke kunne sige nej til at skrive om det. Mini kiwier! Små kiwier på størrelse med bær, lige til at tage med på farten, i madpakken eller som pynt i drinks. De er netop kommet til Danmark, så måske har I allerede spottet dem ude i supermarkederne? Jeg så dem hvert fald i Føtex igår.
De dyrkes i Frankrig, Portugal og Italien og sæsonen løber kun fra slut august til midt november, så det er med at skynde sig at prøve dem, når man ser dem.

Imens Casper stod for madlavningen den anden dag, miksede jeg et par drinks, som vi kunne skyde weekenden igang med. De blev selvfølgelig pyntet med de små mini kiwier.

img_0825 img_0823
Nergi som frugten hedder sælges i bakker á 125 g. og findes hvor I normalt finder jeres bær i Bilka, Føtex og på Nemlig.com. Faktisk har planten eksisteret i århundreder, så måske har I hørt om den før? I kan læse meget mere om den lille frugt hos Nergi.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opskrift: Hurtig salat med figner, gedeost og karameliserede valnødder