Paris - Hotel og Spisesteder

Mine loppefund til Retroguld Marked

Jeg var som sagt til Retroguld marked i weekenden. Faktisk både lørdag og søndag. Lørdag med en veninde og søndag kombineret med et DBA+ event, som blev afholdt på Godsbanen. Det kommer I til at høre mere om i et andet indlæg 🙂 Først vil jeg vise jer mine fund.
DSC00993

En lyserød keramik skål som passer ret fint ind på vores String hylde i køkkenet.

DSC00990

Et blåt keramik fad.

DSC00982
DSC00986

Den fineste lille skål til smykker.

DSC00981

En metal kurv til magasiner – dén er jeg altså ret vild med.

DSC00979

En messing magasin holder.

DSC00994
Sidst men ikke mindst et lille plante bord.

Var I afsted og gjorde I jer nogle gode fund? Er jeg den eneste der glæder sig til sommerens mange loppemarkeder? 😉

Brugte forresten aftenen igår på at ændre lidt i layoutet her på siden. Det betyder at der nu er en sidebar med links til sociale medier osv ude i højre side. Der er lige nogle justeringer der mangler, som jeg skal have hjælp til af nogle lidt mere tekniske personer. Derfor vil nogle af billederne glide ud i sidebaren hvilket ser virkelig skørt ud, men jeg er på sagen 🙂
En anden ting der er lavet om, er at der nu er en “læs mere” knap. Jeg ved at mange ikke er glade for den, men jeg synes det gør bloggen meget mere overskuelig og så betyder det også, at jeg kan følge bedre med i, hvad det egentlig er I gider læse.  De der følger med via Bloglovin eller Facebook kommer det ikke til at berøre, da I klikker jer direkte ind på hvert enkelt indlæg.
Håber I forstår 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Paris - Hotel og Spisesteder