PLANLÆGNING AF KANDIDATFEST/HAVEFEST #2

Min kandidatgave til Casper

Indlægget indeholder reklame.

img_0591
Jeg skulle lige til at skrive god formiddag, for det føles stadig lidt som morgen her hjemme, da vi har sovet længe ovenpå kandidatfesten igår. Det var virkelig en vellykket dag hvor alle hyggede og snakkede, på trods af at det var en noget broget flok, med mange der ikke kendte hinanden. Vi havde købt rigeligt ind af både mad og drikkevarer, så jeg havde ikke behøvet frygte at der ikke var nok. Vejret holdt også bortset fra en kort regnbyge, hvilket nok var det jeg havde været aller mest nervøs for.

Min gave til Casper, udover et bidrag til festen, var et nyt ur fra Daniel Wellington. Han har allerede et i sølv med en hvid urskive og en sort rem som han bruger hver eneste dag, så jeg gav et i rosaguld med en sort urskive og en mørkebrun rem. Jeg syntes at den sorte urskive var så elegant og fin at jeg også måtte have et ur med til mig selv. Så ja, nu har vi kæreste ure 😉

img_0592
I kan få -15% på Daniel Wellingtons hjemmeside ved at bruge koden DITTEBLOG, som både gælder på ure og tilbehør. Den virker til og med d. 31. juli.

img_0593

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PLANLÆGNING AF KANDIDATFEST/HAVEFEST #2