Sneak Peek på vores nye sofa fra Sofakompagniet

Min første video: Vores ferie i Kolonihaven

Så er vi kommet hjem til mine forældre igen, efter 5 dage i deres kolonihave i Tønder. Der er super primitivt og selvom jeg normalt ikke er så meget til den slags, så elsker jeg at være der. Der er de bedste betingelser for at slappe helt af og bare være sammen. Der er nemlig hverken el, vand eller varme og selvfølgelig heller ikke internet. Derfor har bloggen også stået ret stille, da jeg kun har opdateret Insta (ditteblog) og Snappen (dittegh).

Jeg har for første gang klippet en lille video sammen til jer, fra vores uge i kolonihaven. Jeg er selv blevet helt vild med at se videoer på Youtube hos andre bloggere, så jeg ville også lige prøve kræfter med det.

Husk på at det er min første film, så den er selvfølgelig ikke perfekt og kom meget gerne med feedback så jeg ved om det er noget jeg skal lave igen en anden gang  ♥

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Peek på vores nye sofa fra Sofakompagniet