Homeish: Vi har fået nyt sofabord

Mermaid Stories Ure

Indlægget indeholder reklame.

img_0848
Så I mon min Instagram Story igår, hvor jeg modtog den fineste lyserøde pakke fra Mermaid Stories? Deres indpakning var så gennemført at jeg blev nødt til at vise det frem. Deres univers er meget lyserødt, så æsken var selvfølgelig også lyserød, med den fineste tekst på. Der var et personligt brev i pakken samt små lyserøde pakker med slik. Behøver jeg sige at jeg elsker når der er styr på detaljerne?

Uret jeg har valgt er modellen der hedder MIA i lyserød (selvfølgelig ♥). Jeg har to ure i forvejen, som begge er mere maskuline. Derfor glæder jeg mig til at bruge dette ur, som kan tilføje noget mere feminint til mine outfits.

Urene fra Mermaid Stories er dekoreret med en havfrue indgraveret på bagsiden og remmene er lavet af vegetabilsk garvet læder, som føles blødt mod huden.

dsc05095dsc05102
Jeg synes virkelig det er fedt at kunne præsentere et nyt ur mærke her på bloggen, som skiller sig ud rent design og detalje mæssigt. Jeg håber I er enige.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Homeish: Vi har fået nyt sofabord