Aarhus Kaffebar: Plantecaféen

Maler Projektet (Før og efter)

img_0310
Efter vores computer køb og dermed behovet for et skrivebord, besluttede jeg mig for, at billedvæggen blev nødt til at skifte væg. Dog syntes jeg at der ville ske lidt for meget på endevæggen, hvis den både skulle indeholde farverige bogkasser, en malet væg samt forskellige plakater. Derfor gik jeg i weekenden i gang med at male den grønne væg hvid og den hvide væg grøn. Jeg overvejede kort at skifte farven ud, nu hvor jeg alligevel skulle i gang med at male, men jeg er simpelthen så glad for den nuance, så den fik lov at blive endnu engang. Den hedder Aloe Vera og er fra Dyrup.

img_0311

img_0313
Her kan I se et efter billede af maler projektet. Allerede nu synes jeg, at det har givet noget rigtig godt til rummet. Det fungerer godt med en rolig hvid baggrund til bogkasserne, og det giver noget mere lys i stuen, at det kun er en lille væg der er grøn.

Nu mangler jeg at lave en ny billedvæg og så mangler vi skrivebords området, som jeg skrev hvad der skulle ske med, i indlægget her.
Er der mon stemning for noget inspiration til billedvægge? Jeg er nemlig i gang med at kigge på nogle nye løsninger og billeder, nu hvor den skal være et nyt sted.

Det er forresten virkelig underligt at have så tomme vægge i stuen, da vi jo bor ret småt, så samtlige vægge plejer at være fyldt ud. Det er dog også lidt rart, så jeg har et kort øjeblik overvejet at lade væggen bag bogkasserne være som den er, men jeg savner nu også at se på mine plakater…

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus Kaffebar: Plantecaféen