Favorit produkter til dage uden hårvask

London Vlog Dag 1


Så er vi hjemme fra London igen. Det kom vi sent igår aftes og nu har jeg brugt hele formiddagen på at redigere video fra turen. Så hyggeligt at gense alt det vi har lavet. Jeg har filmet lidt mere end jeg lige troede, så jeg har valgt at dele det op i to videoer, så de ikke blev alt for lange. Den første får I i dag, som er fra i torsdags da vi ankom til London. Den anden har jeg faktisk også redigeret færdig, så jeg tror jeg lægger den op i morgen tidlig. Den er fra fredag + lørdag.

Jeg håber I vil se med. Tips til hotel osv. kommer i et seperat indlæg en af de nærmeste dage. Hvis der er noget bestemt I gerne vil vide, må I endelig stille spørgsmål i kommentarfeltet. Og så vil jeg også blive glad for at høre hvad I synes om videoen. Jeg har nemlig kun prøvet at lave det én gang før ♥

Se min tidligere London Guide i indlægget her.

   

4 kommentarer

  • K

    Sikke en fin og meget “ægte” video – nu vil jeg også på kærestetur til London, haha 😉

    ps.Jeg er vild med din blog og elsker at den virker ærlig og ikke er alt for poleret – lige som din video 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Videoen er markeret til se senere, og jeg glæder mig! 🙂 Faktisk har vi liiige i dag selv bestilt billetter til London, så dine tips kommer til at falde ret belejligt 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorit produkter til dage uden hårvask