LONDON

Light Grey & Powder

Spring Time

Pink og grå – min all time favorite farve sammensætning.

Lige nu drømmer jeg om at hoppe i ovenstående sæt. De grå sneakers med kork detaljer er så fede og jeg er dybt misundelig på min veninde, som skrev at hun lige havde bestilt dem hjem den anden dag. Suit bukser er næsten et must, og jeg forstår faktisk ikke at jeg stadig ikke ejer et par. Eller nu hvor jeg skriver det, minder det mig om, at jeg har haft et par i uld på et tidspunkt. Må lige i gemmerne. Nå sidespring – ovenstående ville stadig være perfekte her til foråret 😉
Top og strik er fra Ganni, og jeg elsker hele deres forårs kollektion. Sidst min ikke mindst Leo Wulff tasken i pudder – åh!

Heldigvis skal jeg jo ikke shoppe, da der som sagt venter en London tur forude. Derudover har jeg også allerede brugt mit shoppe budget for denne måned på bolig ting. Jeg glæder mig til at vise jer hvad det er jeg har købt – og det er faktisk ikke for at være irriterende at jeg laver en teaser, men jeg har ikke modtaget det endnu 😉

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LONDON