Magasins nye boligunivers (I kan vinde 2000,- til Magasin)

Lidt flere billeder fra Magasin

_MG_9407
_MG_9396
Som lovet kommer her lidt flere billeder fra Magasins bolig afdeling. Som jeg nævnte i sidste indlæg har de skabt en masse små universer, hvor forskellige mærker bliver mixet. Jeg synes virkelig det er inspirerende og jeg får lyst til at købe det hele, så jeg også kan mixe og matche de fine sager hjemme hos mig selv. Jeg synes bestemt I skal tage forbi og lade jer blive inspirerede.

_MG_9356
_MG_9379
Hvor smuk er denne pude ikke lige?

_MG_9590
_MG_9799
Her er vi i fuld gang med at dække bord, hvilket vi gjorde under tidspres, nemlig på 20 minutter. Har I været ovre på facebook for at stemme på jeres favorit? (Nr, 3, nr. 3, nr. 3) Husk I kan vinde 2000,- til boligafdelingen ♥

_MG_9807
Jeg tæller virkelig ned til weekend, da jeg ikke har haft en lørdag fri de sidste 4 uger, så det bliver SKØNT med en lang weekend. Jeg har ikke de store planer andet end at se Casper og få lidt kæreste tid, samt en aftale med et par søde blogger damer lørdag aften. Jeg håber I får en dejlig weekend også. Jeg kigger ind i morgen med noget nyt der er blevet tilføjet min taske samling, som for en gangs skyld ikke er fra My Sisters 😉 Men husk I stadig kan deltage i dén konkurrence også. Jeg bliver så glad hver gang der tikker en kommentar ind ♥

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magasins nye boligunivers (I kan vinde 2000,- til Magasin)