Aarhus: Broste Copenhagen Lagersalg

Julegave Indpakning

e49545f1e6cc223054bf4537ab9cb6d9
Efter at jeg kom lidt i julestemning, da jeg var på besøg hos North of Eden i sidste uge, har jeg faktisk fået købt to julegaver. Jeg pakker altid selv julegaverne ind, da jeg synes det er noget af det hyggeligste. Og med fare for at lyde helt nørdet omkring det, så er jeg altså lige nu ved at planlægge temaet for årets julegave indpakning.

Jeg har været på Pinterest for at søge inspiration, og der er virkelig mange fine bud. Især er jeg vild med de grønne gaver øverst i indlægget.

5c17cad45d64d8531d7caa3302c35c51
Sådan her så mine julegaver ud sidste år, hvilket jeg egentlig også stadig synes er meget fint. Jeg kan godt lide at sætte nogle grene sammen med båndet, og så synes jeg som altid, at lyserød fungerer godt sammen med det grønne. Også selvom det er jul.

159c4b882b36fcd2762a5e52a3225f19
Det her er lidt samme stil, med masser af natur farver. Jeg synes det er ret fint med de store til/fra kort, som jeg forresten så i Søstrene Grene den anden dag. Ellers har jeg også luret lidt på Stine Aamoses til/fra kort.

Går I også op i at pakke jeres julegaver fint ind? ♥

   

2 kommentarer

  • Rebecca

    Jeg ELSKER at pakke gaver ind! Og jeg er præcis lige så “nørdet” som dig, Ditte, og overvejer også hvad mit juleindpakningstema skal være 🙂 Jeg er endda så heldig, at jeg også får lov til at pakke min kærestes gaver ind (minus den der er til mig). Dog nedlægger han veto, hvis det bliver lidt for tøset.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus: Broste Copenhagen Lagersalg