Tradono Marked på Godsbanen under SPOT Festival

Jeg har sagt op!

dsc03551
Jeg hader at skulle skrive det her indlæg. Men i og med at jeg kører en personlig blog, synes jeg selvfølgelig, at I skal med hele vejen. Også når det hele ikke kører som jeg gerne vil have det til. Jeg har nemlig sagt min elevplads op efter 10 mdr, og jeg har faktisk haft min sidste officielle arbejdsdag. Dog har jeg ikke været på arbejde i noget tid, da jeg både har været på skole og har haft noget rest ferie der skulle bruges, så på en måde er det ikke helt gået op for mig endnu, at jeg fra igår for alvor er blevet ledig.

Jeg tænker ikke at jeg vil komme ind på hvorfor jeg har sagt op, af hensyn til butikken. Men det var mit eget valg, hvilket dog desværre ikke gør situationen meget nemmere. Jeg ved nemlig ikke hvad der skal ske nu. Jeg er selvfølgelig i gang med at søge en masse nye jobs. Både elevpladser, men også en masse andet, for at finde ud af, hvad det egentlig er jeg gerne vil. Jeg prøver at holde humøret oppe og fokusere på det gode i, at jeg ikke længere er et sted hvor jeg ikke var glad for at være. Men samtidig er det også bare et kæmpe nederlag og virkelig frustrerende, når jeg bare gerne vil videre med mit liv.

Da jeg for et år siden sagde ja til elevpladsen og nej til en anden, vidste jeg godt at jeg kunne risikere at vælge forkert, da jeg ikke rigtig havde noget grundlag at vælge ud fra. Desværre har det vist sig at jeg tog det forkerte valg, hvilket jeg bare er super ærgerlig over nu. Den følelse kan jeg ikke rigtig bruge til noget, men den fylder alligevel en del. Heldigvis har jeg de sødeste og mest forstående mennesker omkring mig, så det hele skal jo nok gå.

Nu ved I det, så I ikke skal undre jer over, hvorfor jeg har så meget tid derhjemme. Forhåbentlig kan jeg bruge noget af alt den tid på bloggen. Desværre dykker min inspiration og lysten til at dele, når jeg går hjemme og keder mig, så hvis der er noget I gerne vil læse om, så kom endelig med inputs.

Tak fordi I læser med og gør bloggen til et rart sted at dele selv de lidt sværere ting ♥

   

28 kommentarer

 • Kat

  Hej Ditte. Det er bare op på hesten igen, og håbe på at der kommer et ledigt job, som falder i lige præcis din smag. Alle oplever nederlag, og den slags er også værd at tage med.
  – I øvrigt, hvor er den vildt fine guld-halskæde fra på billedet ovenfor?
  – Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Mette

  Pøj pøj…Other stories er da lige et sted for dig hvis det skal være tøj, Var hyggeligt at hilse på dig dengang hos Loftet da jeg var på kursus i Århus. Hvis det er noget med indretning har Søstrene greenes måske et hovedkontor…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicole

  Kender det alt for godt…. Er selv igang med uddannelse, og har vildt svært ved at mærke om det er det rigtige valg…. Jeg synes lige umiddelbart, at studiet er svært og uinteressant, selvom jeg ved, at de jobs jeg kan få efterfølgende, er dem jeg godt kunne tænke mig…. Folk fortæller mig, at man bare skal hænge i det første år, og at det så nok skal blive mere spændende… Det er så svært!!

  Men dejligt for dig, det er så vigtigt at følge ens hjerte.. Held og lykke med det hele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh det lyder også svært at hænge i og være engageret hvis man ikke finder det interessant. Men det lyder alligevel som om at det er det værd, når jobsene bagefter tiltaler dig 🙂 Måske det også ændrer sig fra semester til semester – synes næsten altid at der er nogle semestre der bare er mere tørre end andre 🙂

   Tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Hej Ditte,

  Plejer ikke kommentere på blogs, men synes lige jeg ville give mit besyv med. Kan ikke huske hvornår Rømerhus – den store Bestseller butik – åbner, men prøv at send en ansøgning afsted der igennem bestsellers hjemmeside ellers har jeg set opslået stillinger på bestsellers kontor nede på havnen, hvis du kunne tænke dig at komme til at se hvad der sker bag kulisserne. Ellers vil jeg råde dig til at følge forskellige brands via LinkedIn, da nogle virksomheder kun ligger opslag derinde. Håber det kan bruges. God aften.

  Mvh Gitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Gitte 🙂 Tak for dine tips. Jeg har søgt hos Bestseller, så nu må jeg vente og se. Men godt tip med Linkedin 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vi søger 30 timers ansatte i & Other Stories hvis du er interesseret i tøjbranchen, det skal dog helst være med henblik på en ansættelse på mere end et år ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Men er det ikke i KBH? Eller er den bare ikke slået op offentligt endnu? Jeg har nemlig tjekket Other Stories’ hjemmeside 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Nej det er i Århus 🙂
   Kom endelig ind med en ansøgning hurtigst muligt i butikken hvis du er interesseret 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uuh tak for tip, jeg kommer forbi med en, for det er jeg bestemt 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Æv den er optaget – var lige inde forbi i dag. Men tak for tippet alligevel – det var da forsøget værd 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Åh Søde Ditte, det er sommetider bedre at tage chancer – end ikke. Husk altid det, Du skal nok finde det rette. Vi ønsker dig held og lykke❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Synes det siger noget om dig, at du tør følge dit hjerte! Vær stolt af det! Held og lykke du skal nok finde det rigtig og det der føles godt😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Det er vigtigt at have mavefornemmelsen med – og nogle gange lige stoppe op. Jeg er spændt på at følge dig videre 🙂 du virker simpelthen så sød og sympatisk 🙂 tak for en dejlig blog og al held og lykke fremover!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er spændt på at følge med i din søgen efter hvad der er det rigtige for dig. Jeg er ligesom dig, uddannet sygeplejerske, men sagde mit job op her fra 1. april. Nu går jeg ledig og prøver at finde ud af hvad der skal ske i fremtiden. 🙂
  Held og lykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Op på hesten igen – det vigtigste er jo, at du mærkede efter (:

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Moe

  Kære Ditte. Jeg ved din situation er godt gennemtænkt og at du har haft det svært med det, men tro på det nok skal lykkes at finde det helt rigtige for dig. Jeg tror på det og ønsker dig al mulig held og lykke ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Når der lukker sig en dør åbnes der et vindue og tænk på at der er altså en mening med det hele… Du ved nu at der også kan træffes forkerte valg og at du er både stærk og klog og ser positivt på livet , så igen tvivl om at du finder det du allerhelst vil arbejde med, faktisk tror jeg det er meget sundt at livet ind i mellem stopper os og vi skal tænke i andre retninger:) det har jeg lært. Jeg ønsker dig held og lykke og elsk dagen som den er …lige nu . knus fra din ” gamle ” tante mai-Britt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Dejligt med mere tid til bloggen ! det er så vigtigt at følge sin mavefornemmelse 👍☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tradono Marked på Godsbanen under SPOT Festival