Hvad jeg har lavet de sidste 2 dage

Jeg har købt min drømmelampe: GUBI GRÄSHOPPA

Indlægget indeholder reklamelinks.

dsc04209
dsc04211
dsc04218
Jeg har ønsket mig Gubis græshoppe standerlampe i flere år og igår kunne vi endelig hente den i pakkeshoppen. I en kæmpe kasse, som Casper fik lov at slæbe hjem. Stakkels søde mand. Egentlig har jeg altid ønsket mig den i lyserød, men selvom Casper er rimelig overbærende med lyserøde toner i vores hjem, så endte jeg med at bestille den sorte. Jeg kan godt li at gå med det sikre valg når det er dyre genstande, som jeg ved vi kommer til at have i mange år.

Lyset i vores stue er helt forfærdeligt i dag, men eftersom de melder regn de næste mange dage, tænkte jeg at jeg lige så godt kunne tage billederne nu, da det nok ikke bliver bedre foreløbigt.

Lampen kan blandt andet købes hos Moodings lige her (reklamelink).

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvad jeg har lavet de sidste 2 dage