Den perfekte bh at have under Elvira toppen fra Custommade

Jeg har glemt at fortælle, at jeg har købt ny sofa (igen)

image1

Okay jeg har ikke glemt det. Jeg synes vidst bare at det er lidt pinligt. Jeg har allerede haft flere sofaer end nogen har i et helt liv. Jeg synes bare det er så fandens svært at finde den helt rigtige. Enten er den mega pæn men vildt ukomfortabel eller også ligner den en alle andre har, men til gengæld ligger man helt fantastisk i den. Sådan har det hvert fald været med de seneste 2 vi har haft. Vi nåede faktisk ikke at have den seneste særligt længe, før en på Insta spurgte ind til den og jeg tilbød hende at købe den. Men da den jeg gerne ville ha’ var en “design selv” fra Sofakompagniet, ville der gå omkring 3 mdr. før vi kunne få den leveret. Derfor aftalte vi simpelthen at bytte sofa. Altså hun købte vores og vi fik deres aflagte, som skal til storskrald bagefter, men som fungerer fint indtil vi får den nye. Så var alle glade. Men som I måske kan se nu, har der ikke været nogle billeder af sofa hjørnet på mine sociale medier det seneste stykke tid – den er nemlig ikke super insta-venlig 😉

Nu går der heldigvis ikke så længe før vi får den nye og jeg glæder mig så meget til at vise jer den. Ovenfor ser I et lille sneak-peek på sofaen – nemlig farveprøver ♥

   

5 kommentarer

 • Haha, sådan kan det gå 🙂 Jeg har haft min nuværende i 9 år og er bare så træt af den.
  Hvilken model har du bestilt? Jeg var i deres showroom sidste weekend og så 2 af dine Instagram billeder hænge på deres Instagram væg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor sejt – jeg gad virkelig også godt at besøge deres showroom 🙂
   Har bestilt Conrad 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der er virkelig fint, så du må se det, næste gang du er herovre 🙂 Og Wulff+Konstali caféen ligger lige rundt om hjørnet 😉
   Godt valg 🙂 Min kæreste og jeg kiggede på Carson og Conrad. Carson er virkelig blød men lidt dyr, så det bliver nok også Conrad. Jeg kan godt lide Vera, men den er min kæreste ikke vild med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Det skal du ikke være pinlig over – jeg har også flere gange købt den samme ting igen og igen, fordi det bare ikke har været helt rigtigt. Fx solgte jeg min Bamix stavblender, men allerede dagen efter savnede jeg den og bestilte en ny 😉🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha jeg er glad for at høre jeg ikke er den eneste 😉 Og det er sgu svært med sofaer – man kan jo først rigtigt se om de passer ind når de er leveret 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den perfekte bh at have under Elvira toppen fra Custommade