Smykker fra BY CAROLINE ABEL

Jeg har fået job!

DSC01059

I har været så søde og støttende i hele mit projekt omkring at ændre job retning, fra jeg sagde min stilling op som sygeplejerske. Derfor skal I selvfølgelig også inddrages i næste skridt.

Som I ved har jeg søgt elevplads siden jeg blev færdig med min EUD-S i januar og det har ikke ligefrem været nemt. Dog har jeg været til en rigtig spændende jobsamtale i sidste uge, som jeg stadig venter at få svar på. Men det er først med start til august HVIS jeg overhovedet får det.

Tidligere i forløbet var jeg til jobsamtale i Modström netop ang. en elevplads, men da de ikke kunne ansætte en voksenelev (25+) blev det ikke til noget. Det kom mig dog alligevel til gode at have den kontakt, fordi igår blev jeg ringet op, om jeg kunne starte i Butler-Loftet i Ryesgade (samme ejer) hurtigst muligt. Et kaffemøde på Baresso senere og aftalen var i hus.

Så fra på mandag kan I finde mig dernede. Simpelthen så vildt at gå fra at være ledig til ansat over en weekend, så jeg er virkelig glad og spændt. Der er ikke tale om en elevplads, men en afløser stilling og det er uvis hvor lang tid, men lige foreløbig kommer jeg til at have fuldtid dernede, hvilket passer mig helt fint imens jeg venter på at få en elevplads.

Jeg vil prøve at opretholde kvaliteten her på bloggen, som I er flere der har været så søde at kommentere på, men jeg tror også det blir hårdt arbejde at starte et helt nyt sted, så hvis jeg ikke opdaterer lige så ofte, ved I hvorfor 🙂

Tak for jeres støtte og søde kommentarer ♥

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smykker fra BY CAROLINE ABEL