Horsebit Loafers på "Budget"

Jeg har fået elevplads!

image1-2

Først vil jeg lige sige TAK fordi I har krydset fingre og ønsket held og lykke når jeg har annonceret at jeg skulle til jobsamtaler ♥ Nu er det ved at være på tide at røbe hvor alle de samtaler har været 😉 Der har nemlig været 3 af slagsen samme sted, som nu er endt ud i, at jeg har fået en elevplads pr. 1. september. Jeg er simpelthen så glad og lettet da det har virket som om, at det er ret svært at få. Der har hvert fald ikke været mange pladser at søge.

MEN jeg har fået elevplads i H&M! Endda min første prioritet på Lilletorv 🙂

Helt tilbage til da jeg læste EUD-S havde jeg en drøm om at finde en elevplads i en lille speciel butik, men jeg måtte bare hurtigt indse at det er de færreste små butikker der tager elever. Derfor begyndte jeg at søge hos de store kæder som netop H&M, Salling osv. Nu er det så lykkedes og jeg tror virkelig på at det bliver godt, selvom det ikke var den vej jeg havde tænkt fra starten.

Lilletorv er en lille hyggelig H&M hvilket gør at jeg kommer til at få rigtig mange forskellige opgaver. Derudover forhandler de jo Trend linjen som jeg ELSKER, så det er helt perfekt 😉

Indtil jeg starter i september fortsætter jeg i Butler/Loftet henover sommeren, så længe der er timer at få der. Så kom endelig ind og sig hej, og husk lige at følg med på vores Instagram @loftetaarhusryesgade som jeg også er med til at opdatere 🙂

   

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Horsebit Loafers på "Budget"