Entré Makeover: Møbler til den lille entré

Interiør video: Sengelampe

img_0544
Okay jeg ved ikke om det her er galt eller genialt. Jeg har nemlig lavet en video om mine nye sengelamper! Jeg filmede kort deres funktioner på Insta story igår og så syntes jeg egentlig det viste ret godt, hvordan de skiller sig ud. Derfor besluttede jeg mig for at klippe en lille film sammen med dem, også bare for at øve mig lidt i det med at filme og redigere videoer, som jeg stadig synes er vildt sjovt. Så her får I den:


Lamperne er fra Nielsen Light og dem vi har kan blandt andet findes lige her.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Entré Makeover: Møbler til den lille entré