Efterårs Favoritter #2

I Love My Type: Ny Kollektion

Indlægget indeholder sponsorerede produkter

DSC_0072DSC_0077 I kender garanteret I LOVE MY TYPE, som er et typografisk univers, der især er kendt for deres fine plakater. De er netop udkommet med en ny kollektion, som jeg vil vise nogle elementer fra.

Det første jeg vil vise jer er denne smukke “Bloom” plakat. Den er lavet på mat kvalitets-genbrugspapir, og skriften er præget med guldfolie. Dette kendetegner desuden I LOVE MY TYPE da de så vidt muligt kun bruger genbrugspapir og miljøvenlige materialer.
Nu ved I jo, at jeg har en ting for messing, så jeg var ikke i tvivl om, at det netop var  denne der skulle hænge over vores sofa.

DSC_0073

Plakaten kan findes lige her

Udover plakater indeholder den nye kollektion disse små Mini Message Cards. Det er små kort i visitkort-størrelse som er perfekte til små hilsner. Der er otte forskellige, og de indeholder søde budskaber såsom “Just because”, “Hoooooray”, “Truly madly deeply” eller “You are loved”.

Alle er skrevet med håndskrift, og præget med guldfolie på kraftigt kvalitetsgenbrugspapir.  Find dem her.

image1

En sidste ting jeg vil vise fra den nye kollektion er denne “Goals Journal”. En fin lille bog, der med fortrykte spørgsmål, kan hjælpe med at transformere ens drømme til konkrete handlinger, så man lettere kan opnå sine mål. Den kommer faktisk som kaldet, da jeg lige for tiden arbejde rigtig meget med at sætte og opnå nye mål. Jeg tror snart jeg er modig nok til at fortælle om det her på bloggen 😉 I finder bogen lige her.

image3

image2

I anledning af at bloggen snart fylder 2 år, har I LOVE MY TYPE været så søde at udlodde en ting til en af mine søde læsere. Dog må I vente lidt endnu – fødselsdagen er d. 28. september så hold øje med bloggen 🙂

Indtil da kan I tjekke resten af kollektionen ud på I LOVE MY TYPE’s hjemmeside her, Facebook her og Instagram her.

   

2 kommentarer

  • My Goals-bogen er jo herlig! Det kunne virkelig være en god kandidat til et af mine næste køb. Jeg skal også til at i gang med at gøre noget aktivt for at realisere mine mål i livet, og en fin lille bog er da et godt skridt på vejen

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårs Favoritter #2