My Sisters: Núnoo Taske Samling

Hverdags Glimt #9

Der er gået flere måneder siden mit sidste “hverdags glimt” indlæg. Jeg er blevet dårligere til at tage mit kamera med rundt, efter jeg har fået en ny iPhone, som i sig selv tager ret gode billeder. Problemet er bare at de billeder altid ryger på min Instagram og så har I jo ligesom set dem. Jeg synes dog alligevel der er noget hyggeligt ved at samle dem herinde, så jeg tror jeg vil forsøge at gøre det igen.

img_0239
Min blog arbejdsplads på den lyserøde stol og med min Atelier Aarhus kalender ♥

img_0241
Min elskede palme der er døden nær. Nu har den fået en ny plads som forhåbentlig er bedre for den ♥

img_0242
En kaffestund på en fridag ♥

img_0183
Frederiksbjerg i lyserødt ♥

img_0226
Fra min gåtur til arbejde ♥

img_0227
En vinter klar himmel ♥

img_0228
.. og endnu en ♥

img_0230
Blomster fra svigermor ♥

img_0231
Kaffe og kage med søde veninder ♥

img_0232
Den smukkeste morgen ♥

img_0235
… og den smukkeste aften ♥

img_0236
Aarhus som kultur hovedstad ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Sisters: Núnoo Taske Samling