Aarhus: Frisør AS Hair Studio og lækre Kevin Murphy produkter

Hverdags Glimt #13

Det er noget tid siden jeg har delt hverdags glimt fra kamerarullen herinde, men jeg syntes der var så mange finde stunder fra de sidste to uger. Måske det bliver en fast ting igen.

img_0707
Billedet her er faktisk fra i dag, hvor Casper og jeg gik en tur ud til Tangkrogen og videre ud til “Den uendelige bro”. Jeg fortrød helt at jeg ikke havde taget badetøj på under min kjole, for det fristede ret meget med en tur i bølgerne.

img_0708 img_0706
Igår aftes havde jeg min veninde Anna på besøg, som var kommet med den geniale ide at vi skulle spise burrito bowl. En favorit herhjemme og jeg glæder mig allerede til rester i aften.

img_0697 img_0700
Som jeg nævnte i mit trænings indlæg er Casper og jeg begyndt at gå lange ture om aftenen og jeg elsker når vi får det timet med en solnedgang ved vandet.

img_0699
Som I måske har luret på Instagram er jeg begyndt at mødes rigtig meget med Michelle, og jeg håber snart at vi kan løfte sløret for, hvad det er vi går og arbejder på. Her blev der arbejdet imens vi drak kaffe og lemonade på Bernth.

img_0698
… kaffe på Kjærs Kaffebar ♥

img_0705
… den lækreste frokost på Juliette. Caesar salat og fritter ♥

img_0702
… og morgenmad på Langhoff og Juul. Ja vi forstår at vælge de lækre (og smukke) steder når vi mødes 😉

img_0701
Mit “Skam” net fungerede udemærket som computer taske til et af møderne.

img_0704
Som I måske også har luret, står jeg for Instagram profilen @companysbruunsgalleri og som jeg nævnte på Instagram igår, ville jeg blive så glad hvis I vil følge profilen. Det er trods alt lidt sjovere når der er nogen der følger med. Den smukke blazer er fra “Kaffe” og jeg har netop bestilt en til mig selv, som jeg glæder mig til at tage i brug. Apropos Companys, så får jeg en killer uge på omring 45 timer i næste uge. Så hvis der blir stille herinde ved I hvorfor ♥

img_0703
Når solen en sjælden gang kigger frem er jeg hurtig til at bruge det som anledning til at købe is. Senest var det hos Social Foodies ♥

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus: Frisør AS Hair Studio og lækre Kevin Murphy produkter