Ellos Favoritter (Rabatkode -40%)

Hverdags glimt #4

Jeg kører lidt en ustadig blogger stil lige for tiden. Denne uge har nemlig været helt underlig og jeg har derfor ikke den store inspiration til blogindlæg. Kender I de perioder hvor man bare føler at dagene går med arbejde og ikke så meget andet? Jeg har genoptaget at se Private Practice og selvom det lyder ret nederen så sluger det nærmest alt min fritid. Helt dumt. Men meget typisk mig når jeg begynder på en serie. Faktisk er det også grunden til at jeg ikke følger med i så mange serier – jeg hader nemlig den afhængighed 😉

Nå men det er alligevel blevet til lidt små glimt i løbet af ugen:

DSC01639

Virkelig lækkert (og sundt) bananbrød – opskrift fra Wewonder ♥

DSC01694

Alkoholfrie “Mojitos” på en hverdag ♥

DSC01696

I onsdags var jeg inviteret til blogevent med MySisters som designer de lækreste tasker til overkommelige priser. Mit hjerte bankede lidt ekstra hurtigt for den fine lyserøde Alimakka taske, som skulle lande på webshoppen en af de nærmeste dage ♥

DSC01701

DSC01702

Der blev serveret lækker tapas og kage på Slap Af ♥

DSC01704

Som jeg skrev på Instagram så blir jeg nærmest mere fattig af at arbejde i Loftet 😉 I fredags fik vi de lækreste nye varer hjem fra Baum und Pferdgarten og jeg kunne ikke stå for dette iPhone cover. Printet fås også i en kjole, som jeg er ret sikker på, at jeg skal have når først lønnen går ind ♥

DSC01708

I dag har jeg brugt min fri søndag rigtig flittigt på oprydning og rengøring. Der blev også tid til lidt omrokering i lejligheden hvilket jeg jo elsker at bruge min tid på ♥

DSC01705

Teak kommoden er igen kommet ind i stuen. Det er altså lidt hyggeligt med hækletøj og retro møbler – man føler sig lidt mormor ♥

DSC01706

Kæmpe palmen som jeg absolut ikke kunne leve uden har jeg haft lidt besvær med at finde en passende plads til. Nu står den her for en stund, selvom der allerede var rigeligt med jungle stemning i hjørnet ♥

DSC01709

Metal reolen fra IKEA er igen kommet ind i soveværelset. Jeg manglede virkelig opbevaring til sko og smykker ♥

Håber I nyder jeres søndag! Jeg har besluttet mig for, at selvom jeg har mange timer i Loftet næste uge, så SKAL den resterende tid altså bruges på noget mere spændende end serie kiggeri. Forhåbentlig en masse kvalitets tid med C, som vi efterhånden trænger til. Det er ikke nemt med en kæreste der har travlt med studiet 😉

Se flere hverdagsglimt:

Hverdags glimt #1
Hverdags glimt #2
Hverdags glimt #3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ellos Favoritter (Rabatkode -40%)