OOTD: EFTERÅRS FAVORITTER

Hverdags Glimt #24

img_1042
Jeg føler der er gået meget mere end en uge siden jeg sidst lavede et hverdags glimt indlæg. Måske fordi jeg nåede en del forskellige ting i sidste uge. Events, København, Arbejde, venindetid, kærestetid og arbejde med OH. Vi har forresten skruet lidt ned for opdateringerne derovre nu hvor der ligger en del indhold, da tiden selvfølgelig ikke skal tages fra vores egne blogs. Men der kommer stadig løbende nye artikler og så arbejder vi også på nogle sideprojekter, så husk at følge med på OH’s Instagram også.

img_1043
Ugen startede med et mandags event på Starbucks. Egentlig ret smart at ligge det på en mandag, hvor man altid trænger lidt ekstra til kaffe. Deres nye fine to-go krus der er designet af deres kunder har netop erstattet deres klassiske krus, indtil de røde jule-krus kommer d. 29. november. Vi fik smagt en masse forskellig kaffe og deres lækre salater.

img_1044
Tirsdag morgen kl. 7 tog Michelle og jeg færgen til Kbh. Se lige en udsigt ind over Aarhus. Åh så har man jo ikke lyst til at forlade sin yndlings by.

img_1046
Kbh var nu også rigtig fin og vi fik blandt andet besøgt den populære Instagram café Apollo bar.

img_1045
Vi fik også besøgt et par PR bureauer og fik set på de kommende kollektioner. Jeg glæder mig så meget til forårs kollektionerne.

img_1047
Jeg havde taget min yndlings kjole på fra Karen by Simonsen. Jeg synes den er så smuk.

img_1049
Sidste stop i Kbh var eventet med Maybelline og Gigi Hadid. Jeg har efterhånden fundet en del favoritter fra kollektionen og der er især en mascara som jeg blir nødt til at anbefale jer snarest.

img_1048
Hjemme igen efter en lang dag i Kbh hvor jeg skulle på arbejde i Companys. Mit ansigt havde virkelig brug for noget opfriskende og som jeg skrev på Instagram, så er Biotherms “Cooling gel” fra “Skin Oxygen” serien blevet en favorit.

img_1059
Torsdag var jeg virkelig drænet for energi så min dag blev brugt hjemme på at tage billeder, svare på mails og alt muligt andet man kan gøre i sit eget langsomme tempo. Om eftermiddagen mødtes jeg med to veninder til hindbærsnitter og juleskum.

img_1051
Fredag mødtes Michelle og jeg på Langhoff & Juul. Vi fik blandt andet planlagt det møde vi skal til i Aalborg i dag.

img_1053
Vi smuttede også lige en tur i Ganni for at lure på den nye kollektion. SÅ MANGE PÆNE TING!

img_1055
Fredag eftermiddag gik det rent sent op for mig, at det var Mortens aften. Så det blev lyn udgaven med andebryst, fritter og Jensens sovs. Ikke helt værst faktisk.

img_1056
Weekenden bød på arbejde og så mødtes jeg med min veninde Malene som var på besøg fra Kbh. Hun har en lille baby pige i maven og jeg kan slet ikke vente med at møde hende ♥

Nu vil jeg smutte mod banegården og mødes med Michelle til en kop kaffe og en togtur mod Aalborg. God mandag ♥

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: EFTERÅRS FAVORITTER