Jeg er i gang med at lave en pakkekalender til mine forældre

Hverdags Glimt #23

Mine hverdags glimt er forsinket med en enkelt dag, da der kom et andet indlæg i vejen, men nu er jeg klar til at se tilbage på den seneste uge. Imens I læser dette er jeg faktisk på vej til København sammen med Michelle. Vi har kun en enkelt dag derovre, så den er proppet med aftaler. Husk at I kan følge med på Instagram.

img_1020
I torsdags havde mine Queen Flowers stået i 3 uger uden at få skiftet vand og se lige hvor smukke de stadig var.

img_1023
Til Kähler eventet var jeg iført min nye kjole fra Soft Rebels – jeg elsker den!

img_1024
I fuld gang med at pynte julebord hos Kähler.

img_1025
Til juleeventet blev vi forkælet med lækre smørebrød fra Kähler spisesalon.

img_1026
Jeg fik den smukkeste buket efter eventet, som var bundet ud fra mit moodboard fra dagens borddækning. Så smuk en efterårs buket.

img_1027
Fik I set outfit indlægget? Jeg fik også taget et enkelt billede til Insta, hvor jeg helst ikke vil have kamera billeder.

img_1028
I søndags da jeg fik fri fra arbejde kunne jeg gå hjem til synet af den smukkeste solnedgang. Det lignede at hele himlen var i brand og det er sådan noget der gør mig lykkelig helt ind til knoglerne. Andre der kender det?

img_1029
Ja der er vidst ingen der er i tvivl om, at Kähler eventet var ugens højdepunkt. Her er endnu et, hvor jeg var i gang med at dekorere udstillings vinduet.

img_1031
Et fælles blogger billede på Restaurant Morena Mia.

img_1018
En enkelt løbetur blev det til i sidste uge og jeg var plaget af smerter i min hofte resten af ugen. Det var måske ikke helt det værd, men åh hvor jeg savner at løbe.

img_1022
På OH skrev jeg et opdateret indlæg af et af de mest læste indlæg her på bloggen – nemlig hvordan man får et unikt CV der skiller sig ud. Faktisk sidder jeg selv i jobsøgnings saksen igen lige pt, men det kommer der en lille uddybning af snarest.

img_1021
Jeg var i Núnoo himlen da jeg besøgte butik Bloomers i Volden – vidste I at de har et stort udvalg af de populære Núnoo tasker?

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er i gang med at lave en pakkekalender til mine forældre