Jule-event i Kähler & Friends næste weekend

Hverdags Glimt #22

Mandag betyder hverdags glimt her på domænet og i dag er selvfølgelig ingen undtagelse.

img_0998
Sidste uge startede rimelig greasy med burger menu fra Grillen. Vi kunne selvfølgelig ikke styre os og måtte have en Ben&Jerry milkshake med også. Jeg arbejder faktisk lidt på en guide til de bedste takeout steder i Aarhus. Ikke et helt dumt indlæg at arbejde på 😉

img_1000
Casper og jeg var forbi Sengespecialisten for at se på ny seng. Det er en del af et samarbejde, som I kommer til at høre mere om på et senere tidspunkt. Men se lige denne smukke farvekombination af lyserød og bordeaux!

img_0999
Michelle og jeg mødtes til et par timers arbejde på Café Fika. Jeg elsker deres friskpressede juice og de hyggelige omgivelser. Ikke det mest optimale sted at arbejde måske, men som jeg har nævnt før, har vi altid kæmpe struggle med at finde et godt arbejds spot.

img_1001
Onsdag aften var jeg til event med Unikalk, hvor vi hørte en masse om hvorfor det er vigtigt at have fokus på sit daglige kalkindtag. Er det mon noget I gerne vil høre mere om?

img_1002
Unikalk eventet blev afholdt hos Gastro & Vino hvor vi selv skulle i køkkenet og lave en knoglevenlig kost.

img_1003
Jeg har ikke haft så mange timer i Companys i sidste uge, men jeg var lige forbi for at tage et par billeder til vores Instagram, hvor jeg blev virkelig forelsket i nyhederne fra Maanesten. Se lige disse smukke ringe.

img_1004
Fredag morgen havde Karmameju inviteret til brunch og beauty snak hos Langhoff & Juul. Vi fik et par produkter med hjem som jeg virkelig glæder mig til at teste og så fik vi også den blødeste morgenkåbe, som I måske har set på Instagram at jeg har boet i hele weekenden.

img_1005
Michelle og jeg gik efterfølgende forbi Bernth, hvor vi fik planlagt en lille tur til Kbh i næste uge.

img_1006
Inden jeg gik på weekend smuttede jeg også lige forbi Kähler og fik de sidste detaljer aftalt til .

img_1007
Resten af fredagen slappede jeg af på sofaen med det nye Elle. Jeg blev nødt til at eje det med den smukke forside og SKAM interviewet inde i bladet.

img_1008
Casper kom hjem med weekend blomster ♥

img_1009
Vi havde begge glædet os til en weekend uden de store planer, nu hvor Stranger Things sæson 2 netop var blevet frigivet.

img_1010
Casper havde sådan håbet at jeg havde købt noget lækkert til fredagshyggen og han kender mig vidst lidt for godt, for imens vi sad og så Stranger Things, ringede Just Eat på døren med vores favorit sushi fra A+ Siam Sushi.

img_1011
Lørdag morgen havde vi booket bord hos Bernth for at prøve deres nye morgenmads menu. Så lækkert.

img_1012
Om aftenen var jeg sammen med mine kolleger fra Companys, hvor min chef diskede op med den lækreste omgang tapas.

img_1014
Søndag var en rigtig doven søndag, ligesom den skal være, efter en aften med lidt for meget vin. Der blev gået en lang tur i solskinsvejret, set masser af Stranger Things (ja vi er færdige med sæson 2 allerede) og lavet hjemmelavet pizza til aftensmad.

Helt klar til en ny uge der byder på lidt flere timer i Companys men forhåbentlig også noget blog tid ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jule-event i Kähler & Friends næste weekend