Inspiration til nye Instagram profiler på OH SO MEDIA

Hverdags Glimt #21

Jeg elsker at lave disse “hverdags glimt” indlæg og mindes alle de gode ting der er sket i løbet af en uge. Jeg er ret dårlig til at huske hvad jeg har lavet og dagene flyder nemt sammen for mig, så det er en meget fin øvelse. Håber også I synes det er hyggeligt at kigge med.

img_0981
Lange gåture i efterårs kulisser er altså det bedste. Jeg startede ugen med Nephew i ørerne og en times gåtur rundt omkring Mindeparken.

img_0982
Det var også ugen hvor vi skulle passe min venindes Luna ♥ Det var seriøst de bedste dage. Man blir så glad af at have sådan et lille væsen omkring sig. Den første nat sov hun ovenpå Casper hele natten og den næste lå hun helt oppe i nakken på mig. Som om hun ville dele sin kærlighed lidt imellem os 😉 Se lige hvor cute hun er.

img_0983
Min kollega skulle bruge tips til en god fødselsdags ret og jeg tippede om Beef Ramen. Det gav mig lyst til selv at lave den igen og den er bare altid en favorit.

img_0986
Nu hvor vi havde så mange grøntsager i køleskabet, blev resterne brugt til friske forårsruller. Selvfølgelig med peanutbutter sovs.

img_0984
Endnu en god måde at få brugt sine rester er at bage bananbrød. Vi havde nogle overmodne bananer og jeg brugte denne opskrift uden sukker og smør.

img_0993
Min fine lyserøde buket fra Queen Flowers står stadig smukt i stuen.

img_0985
Michelle og jeg mangler, som jeg har nævnt før, altid et godt sted at sidde når vi skal arbejde på OH. Vi har nu fundet et rigtig godt spot – nemlig Greenilicious i Magasin. Deres avocado toast er desuden virkelig lækker.

img_0990
Weekenden skulle ha været brugt i sommerhus med to veninder, men pga. sygdom måtte vi flytte turen. Jeg havde allerede købt en kæmpe pose slik som jeg skulle have haft med, så da skuffelsen havde lagt sig gik Casper og jeg i krig med slikskålen.

img_0991
Pludselig havde jeg en hel weekend uden planer forude, hvilket faktisk var meget rart. Jeg fik blandt andet kigget på noget så kedeligt som moms, som jeg ellers havde skubbet en del.

img_0987
Casper havde planer om at spise brunch med hans mor, så jeg hægtede mig på den aftale. Vi spiste på Café Opera.

img_0988
Vi var forbi Ingerslev markedet og jeg kunne selvfølgelig ikke modstå de fine efterårs grene.

img_0989
Der kom også et par græskar med hjem fra markedet.

img_0994
Søndag morgen sov jeg længe imens Casper stod op og lavede morgenmad til os.

img_0995
Efterfølgende smuttede Casper til fodbold og jeg kom ud at løbe. Jeg er stadig plaget af min hofte, men jeg formåede at løbe 4 km.

img_0996
Resten af dagen stod på selvforkælelse og afslapning (se mine favoritter til “hjemme spa” her).
Det endte faktisk med at blive en rigtig dejlig weekend ♥

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til nye Instagram profiler på OH SO MEDIA