OOTD: Daniel Silfen tasken er tilbage

Hverdags Glimt #20

Den seneste uge er fløjet afsted og jeg har næsten ikke kunnet følge med. Der er masser af rare glimt at kigge tilbage på, så det har bestemt været en god uge.

img_0946
Ugen startede med at Michelle og jeg løftede sløret for hvad vi har gået og arbejdet på. Vi får stadig en del spørgmål omkring OH SO MEDIA og hvad det helt præcist er. Det kan jeg godt forstå, for det er lidt svært at definere når vi siger at det ikke er en blog. Men følg med derovre, så er jeg sikker på at det snart begynder at give mere og mere mening.

img_0945
Da vi havde offentliggjort hjemmesiden fejrede vi det med en frokost på Grød, hos Aarhus Central Food Market. Deres risotto med svampe kan virkelig anbefales.

img_0948
Der er så smukt i baggårdene rundt omkring i Aarhus, man skal bare huske at kigge.

img_0949
Tirsdag og onsdag var jeg på arbejde i Companys. På 1. sal i Bruuns har vi fået en ny café og det er så dejligt at have kaffe så tæt på butikken.

img_0950
Jeg fik lov at shoppe amok hos blomstermanden på strøget, så vi kunne få nye friske blomster i butikken. Jeg gik efter smukke efterårs nuancer der passede til alle nyhederne. Er de ikke fine?

img_0951
Fine pastel farvede huse overalt i Aarhus ♥

img_0953
Torsdag spiste jeg brunch med min veninde på Café Opera.

img_0964
Faktisk var der også lidt business over vores brunch, da jeg skulle interviewe min veninde til dette indlæg.

img_0955
Om aftenen var jeg til event med Queen Flowers, som I kommer til at høre lidt mere om en af de kommende dage.

img_0956
Til eventet fik vi det lækreste mad fra Greenilicious.

img_0958
Fredag stod på arbejde på OH hjemme hos Michelle det meste af dagen. Er stadig ret misundelig på hendes lyserøde drøm af en sofa.

img_0959
Om eftermiddagen tog vi til åbningen af en ny asian restaurant i Risskov – Neem Deli.

img_0960
Lørdag havde vi besøg af mine forældre det meste af dagen. Min far var så sød at hjælpe med at installere vores nye opvaskemaskine. Casper og jeg ELSKER den. Sikkert mere end hvad der er normalt, haha. Det bliver virkelig skønt at der ikke altid skal stå opvask og tørre på bordet, vi var nemlig virkelig dårlige til at få det fjernet når vi havde vasket op.

img_0952
Target PR har været så søde at sende mig nogle kosttilskud for at booste mit imunforsvar lidt. Jeg hoster nemlig stadig og der er altså gået 4 uger siden jeg blev syg.

img_0962
Søndag startede i meget langsomt tempo med hjemmebagte boller, men endte med at jeg fik arbejdet mig igennem en meget lang to-do liste imens Casper var til fodbold kamp. Ikke helt sådan jeg synes en søndag optimalt skal fordrives, men nu er jeg hvert fald klar til en ny uge ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Daniel Silfen tasken er tilbage