Aarhus: Brunch hos Greenilicious i Magasin

Hverdags Glimt #19

Den seneste uge har budt på masser af god mad og en hel del arbejde. Både i butikken og online. Jeg tror faktisk Michelle og jeg er klar til at løfte sløret for hvad vi har brygget på senere i dag.

img_0936
Ugen bød blandt andet på morgenmad hos Kähler spisesalon, da jeg havde et møde med damerne fra Kähler butikken. Det kommer der også mere om snart.

img_0925
Efter mødet var jeg forbi Kähler butikken og se på alle de fine efterårs nyheder.

img_0928
Casper og jeg var forbi Café Nero onsdag aften, som er flyttet i nye smukke lokaler i Skolegade. Jeg har endnu ikke lavet et indlæg om stedet, men det kommer snart på min spiseguide.

img_0929
Michelle og jeg mødtes og fik arbejdet en del timer i torsdags.

img_0937
Vi fik også spist “lidt” og jeg fik endelig prøvet brunch hos Ffood.

img_0930
Fredag arbejdede jeg hjemmefra og startede dagen med ansigtsbehandling hos Timeout Wellness, der deler gård med den fineste lille butik, Balsalen.

img_0931
Der blev også tid til et hyggeligt hundebesøg af Luna ♥ Min venindes lille hvalp, som jeg har vist frem herinde før. Hun skal på ferie hos os et par nætter i efterårsferien og jeg kan næsten ikke være i mig selv over, hvor meget jeg glæder mig.

img_0932
Lørdag morgen fik jeg den fineste overraskelse, nemlig næste års Atelier Aarhus kalender der hang på mit dørhåndtag. Husk at den ligesom sidste år kun kommer i et begrænset antal. Den kan stadig købes her.

img_0933
Weekendens menu stod på taco-suppe som er en efterårs favorit herhjemme. I kan finde den i min tidligere madplan.

img_0935
Jeg siger jo at jeg elsker brunch. Der sneg sig endnu en ind og denne gang var det hos Greenilicious i Magasin.

img_0934
Der kom også et par Greenilicious snacks med hjem til eftermiddags kaffen.

img_0926
Søndag arbejdede jeg i Companys og resten af dagen og aftenen blev brugt på bloggen og Netflix. Vi er startet på Suits og vi elsker det. På billedet er det dette års Atelier Aarhus kalender, som nåede at blive udsolgt sidste år.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus: Brunch hos Greenilicious i Magasin