Søndags Shopping: -20% på Ganni i dag

Hverdags Glimt #18

God mandag morgen! Endelig starter en ny uge ovenpå en hel uge med sygdom. Sygdommen er ikke helt væk, men jeg har det bedre i dag og jeg har planer om at nå en masse af alt det jeg har forsømt i sidste uge. Jeg skal også på arbejde i Companys i eftermiddag/aften, så jeg må se hvor meget jeg når. Nu starter vi hvert fald lige med et par glimt fra sidste uge, selvom jeg tilbragte de fleste timer i sengen.

img_0880
Jeg har fået tilsendt en skin roller, som jeg har meget høje forventninger til, efter at jeg har hørt så meget godt om den. Det er små mikronåle som rulles henover ansigtet om aftenen, for at stimulere dannelsen af ny hud. Jeg har kun nået at bruge den 2 aftener, men jeg lover at komme med en opfølgning. Er der mon nogen af jer der har erfaringer med sådan en?

img_0867
En af de få gåture jeg om ud på, selvfølgelig med en tyk strik, the i koppen og solbriller til at dække ansigtet. Faktisk fortsætter jeg lidt endnu med the i stedet for kaffe, da jeg gerne vil prøve at se, om det (også) kan have en positiv effekt på min hud.

img_0868
Affaldne blade og tykke striktrøjer ♥

img_0869
Et enkelt hunde visit er det også blevet til. Jeg savnede selvfølgelig at se Luna imens jeg var syg ♥

img_0870
Min veninde havde bagt verdens bedste snegle. I finder opskriften her.

img_0876 img_0873
I lørdags var jeg til foredrag med Petra Nagel på Folkeuniversitetet. Et foredrag som var en slags opfølgning på hendes tv program “Petra elsker sig selv”. Virkelig spændende (og underholdende). Jeg synes hun er så sej.

img_0882
img_0881
Igår skulle vi have besøg af min svigerfar og hans kæreste, men jeg var stadig så utilpas at vi måtte aflyse. Vi lavede dog alligevel den ret vi havde planlagt, nemlig Chili sin carne, som før har været på vores madplan.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags Shopping: -20% på Ganni i dag