Det der shoppestop - hvem er med?

Hverdags Glimt #18

Sidste uge var rimelig pakket med både aftaler og arbejde samtidig med, at jeg kæmpede med den forkølelse der blir ved med at hænge ved. Det gør den stadig, så nu prøver jeg lige at blive under dynen (med lidt arbejde) indtil jeg skal på arbejde i Companys i eftermiddag. Vejret er næsten heller ikke til andet. Men først lidt glimt fra ugen.

img_0905
Sidste mandag var meget ligesom i dag. Først lidt arbejde på bloggen og efterfølgende arbejde i Companys. Som I kan se har kaffen været skiftet ud med te de seneste par uger hvor jeg har været syg, og jeg prøver faktisk at holde lidt fast i den rutine, for at skære ned på mit kaffe indtag.

img_0906
Tirsdag var jeg inviteret til morgenmad i Kählers fine baglokaler, hvor Mockberg afholdte et event med deres ure. Faktisk får I -15% på alle deres ure med koden Ditte.

img_0902
Efterfølgende tog Michelle og jeg videre for at arbejde på vores projekt. Egentlig var planen at offentliggøre det igår d. 1. oktober, men vi syntes ikke vi var helt klar, da vi er kommet lidt bagud fordi jeg har været syg. Men snart kan jeg fortælle mere. Jeg fortsatte uden kaffe og bestilte en matcha te, hvilket jeg egentlig stadig ikke er helt fan af. Det er dog også kun nr. 2 jeg prøver og jeg kan forestille mig, at det er sådan noget man lige skal vænne sig til.
Bagefter smuttede jeg på arbejde i Companys.

img_0904
Onsdag var jeg til event med Hello Vintage, hvor jeg fandt denne smukke ternede frakke.

img_0908
Torsdag var Michelle og jeg i Viborg for at se den nyåbnede Pieces butik.

img_0907
Vi forelskede os begge to ret meget i dette print fra Y.A.S.

img_0913
Fredag var jeg til event med Miild, som er et dansk makeup brand, som er det første i verden der er certificeret af Svanemærket. Det er udviklet af to virkelig dygtige (og søde) makeupartister, som lagde makeup på os til eventet. Jeg drømmer lidt om at eje deres mineral pudder.

img_0909
Lørdag havde jeg en travl men god dag på arbejde og mødtes efterfølgende med et par søde damer hos Michelle, som havde lavet lækker mad til os.

img_0910
Hun havde også sørget for Maybeline goodiebags og vi fik afprøvet en masse lækker makeup, inden jeg fangede en bus og smuttede hjem i seng.

img_0912
Søndag stod på familie brunch med Caspers familie og efterfølgende bland selv slik og netflix. Vi er lige startet på Suits hvilket vi begge to er ret vilde med. Det er altid lidt en udfordring at finde en serie vi begge to gerne vil se, da vi har ret forskellig smag. Heldigvis er det lykkedes os, at finde en del favoritter efterhånden.

Nu er jeg snart klar til en ny uge, der indtil videre ikke indeholder helt så mange planer. Håber I får en god en ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der shoppestop - hvem er med?