IKEA HACK: TV MØBEL

Hverdags Glimt #17

Jeg var lige ved at glemme at udgive mit “hverdags glimt” indlæg. Nu er det ellers lige gået så godt med at huske det og jeg synes selv at det er dejligt de er tilbage på bloggen, da det er en god måde at se tilbage på ugen der er gået. Jeg håber også I synes det er hyggeligt.

Sidste uge fløj afsted, hvilket måske er grunden til, at jeg var lige ved at glemme, at endnu en uge var gået.

img_0852
Ugen startede med et helt særligt barsels visit og det kræver selvfølgelig blomster ♥

img_0850
Det var nemlig denne lille hundepige jeg skulle møde for første gang. Min veninde @annaoxlund fik lille Luna sidste fredag og så gik der hele 4 dage før der blev åbnet op for besøg, for andre end familien. Ja der gik ren barselsboble i den. Hun er det sødeste lille væsen jeg nogensinde har mødt og jeg var lige ved at begynde at græde da jeg så hvor lille og fin hun var. Jeg glæder mig til at følge hende de næste mange år ♥ #hundeskruk

img_0853
Tirsdag stod på fotodag med Michelle til vores nye projekt. Det betyder at vores hjemmeside snart er oppe at køre og dermed er vi lidt tættere på at kunne løfte sløret for, hvad det er vi brygger på ♥

img_0854
Inden dagen rigtigt gik i gang, spiste vi morgenmad på La Cabra. De har det lækreste brød og Arla Unikas gammelknas. Mums!

img_0851
Ugen bød også på en seriøs omgang oprydning i køkkenet, hvor jeg fik sorteret ud i en masse gammelt keramik. Det blev stillet i kælderen med et “Bare tag” skilt og dagen efter var det væk. Jeg håber en af mine naboer er blevet glade for det. Nu er der kun alle mine favoritter tilbage på køkkenhylderne ♥

img_0856
Michelle og jeg var også forbi Yndlings Kjærs Kaffebar, hvor vi sluttede ugens arbejde af, med en kæmpe kop kaffe og et (kæmpe) stykke bananbrød.

img_0857
Det er ret smart at have en blogger omkring sig så mange gange om ugen, nu hvor Casper sjældent har tid til at tage mine billeder. Det har vi snakket om, at vi skal huske at udnytte endnu mere. Her er det et hurtigt outfit billede til Instagram med min nye strik fra Basic Apparel, nederdel fra Ganni og sneakers fra Nike.

img_0859
Weekenden er blevet tilbragt i Sønderjylland hos mine forældre hvor den har stået på ren afslapning og mors mad ♥

img_0858
Vi fik stillet vores “hunde skrukhed” en smule efter masser af leg og nus med deres hund Cosmo ♥

img_0860
Vi kom hjem igen igår aftes og jeg har desværre fået raget noget sygdom til mig, så nu står den på te og afslapning i sengen, indtil jeg igen er ovenpå.

   

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IKEA HACK: TV MØBEL