Aarhus: Karma Sushi

Hverdags Glimt #16

Den her uge har været ret pakket med planer ift. hvor meget jeg plejer at fylde i kalenderen. Jeg er typen der lader bedst op derhjemme, så efter at ugen startede med tre aften aftaler i streg, følte jeg lidt at min energi blev opbrugt alt for hurtigt. Kender I mon det? Men nu er det søndag, jeg mangler kun en enkelt vagt før jeg kan holde fri og i morgen mandag, er uden de helt store planer.

img_0834
Ugen startede med fødselsdags middag hos min veninde Anne, som altid disker op med de lækreste ting. Hun havde lavet hjemmelavede falafler og en masse lækkert tilbehør til pita. Vi var så mætte at vi kunne trille derfra, så vi endte faktisk med at gå hele vejen fra Trøjborg til Frederiksbjerg i stedet for at tage bussen, så vi lige kunne få forbrændt lidt af alt den mad igen.

img_0835
img_0836
Tirsdag bød på inspirations aften med arbejdet, hvor vi skulle besøge hovedkontoret i Ikast (DK Company), hvor sælgerne fra de forskellige brands præsenterede de kommende kollektioner. Det var så fedt at se alle de nye lækre ting der kommer i butikkerne, både i slutningen af året og starten af det næste. På billederne her er det Gestuz’ pre-spring kollektion der udkommer til januar. Jeg ville gerne eje det hele.

img_0837
Et par favoritter fra garderoben. Strikken jeg fik af min veninde, øreringe fra @byhalse og nye sorte sneakers, som jeg har været på udkig efter længe.

img_0839
Onsdag stod på det fineste blogevent hos Kähler, arrangeret af søde Lou. Vi spiste lækker mad fra Kähler spisesalon, bandt smukke blomsterbuketter til deres vaser og dækkede sensommer borde med alt deres lækre keramik.

img_0840
Bordet her var jeg med til at dække. Det tog udgangspunkt i sensommeren og Kählers nye lysestage/vase, som står midt på bordet.

img_0838
En fin september solnedgang efter vores sushi date i fredags

img_0841
Udover vagter i Companys, private aftaler, blog events og planlægning af blog indlæg, blev der også tid til et enkelt møde med Michelle omkring vores lille projekt. Vi mødtes på Lynfabrikken, som jo er det perfekte sted til en arbejds aftale.

img_0842
Jeg elsker Lynfabrikkens rå lokaler og jeg drømmer altid om en lejlighed i samme stil med gamle fabriks vinduer.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus: Karma Sushi