OOTD: Bølgegenser

Hverdags Glimt #14

Den seneste uge har været lidt mere rolig end den foregående. Jeg har haft færre timer i butikken, men har til gengæld haft en del andre ting jeg har været bagud med, netop fordi jeg arbejdede så meget i sidste uge. Derfor var det tiltrængt med en fridag igår, hvor jeg (næsten) kunne holde helt fri. I dag skal jeg igen på arbejde i Companys, så jeg har forsøgt at vågne tidligt, så jeg kan nå at få lidt ud af søndagen inden. I morgen går turen nemlig til København helt indtil torsdag.

Her kommer et par glimt fra ugen ♥

img_0746
Friske blomster ♥ I fredags skulle jeg forberede en del kampagner til bloggen og ville derfor forkæle mig selv lidt med nogle friske blomster til billederne. Jeg køber som altid mine blomster her.

img_0747
I torsdags var jeg til åbning af Sallings nye tagterrasse. Et kæmpe område der er opbygget i forskellige plan, med den vildeste udsigt over hele Aarhus. Der håber jeg at jeg kommer til at tilbringe mange timer fremover. De havde lavet en udsigtspost med et glas vindue ovenover strøget. Der skulle en del mod til at stille sig derud i den højde, men jeg gjorde det. Meget hurtigt.

img_0748
Lidt mere fra tagterrassen. Udsigten skal nydes i virkeligheden, men I kan få en ide om hvor smukt det er.

img_0749
3 retters på Langhoff og Juul i torsdags. Jeg har altid kun fået brunch og frokost der, og som I måske ved er det en af mine yndlings restauranter. Jeg syntes desværre ikke at deres aften menu kunne det helt samme. Har I mon prøvet den?

img_0750
Der er også blevet tid til et enkelt kaffe møde med Michelle lige her

img_0751
Og et “kaffe møde” med mig selv hjemme i sofaen 😉 Kogebogen “Tid til Kage” lå i postkassen den anden dag og jeg glæder mig til at prøve at lave noget derfra.

img_0752
Weekend morgenmad, kaffe og vitaminer.

img_0745
Et sjældent selfie på vej til svigerfars 60 års fødselsdag ♥

Håber I får en dejlig søndag – jeg tager min computer med til København så I kan følge lidt med i hvad jeg skal 🙂

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OOTD: Bølgegenser