Il Fornaio: Italienske madvarer og opskrifter

Homeish: Vi har fået nyt sofabord

Indlægget er sponsoreret af Homeish.

img_0726
Jeg har glædet mig til i dag, hvor jeg endelig kan vise vores nye sofabord frem. Det har sneget sig lidt med på nogle billeder på min story og I er flere der har spurgt hvor det er fra. Bordet er fra Nordal og forhandles på webshoppen Homeish, som er en interiør webshop med et stort udvalg af rå og industrielle møbler til hjemmet. I kan blandt andet finde andre sofaborde i samme stil med marmor og jern lige her.

Vi havde egentlig et sofabord i lidt samme stil, men i virkeligheden var det et sidebord, så det var ikke særlig stort. Det har virkelig været rart med et større sofabord de sidste par uger, da det hurtigt bliver fyldt op med vaser, magasiner, kaffekopper osv. Alt det var der slet ikke plads til før, hvilket både er ærgerligt da det ikke er særlig praktisk, men også fordi det er alle de ting der giver noget liv til indretningen.

img_0725 img_0729
Jeg er vild med at bordet er mere råt end det vi havde før. Det sorte jern og det mørke marmor giver et mere industrielt look, som jeg gerne vil have endnu mere ind i vores hjem. Måske kan I huske at jeg længe har drømt om et vitrineskab i jern. Homeish har det flotteste skab, som lige præcis rammer det jeg har ledt efter.

img_0728 img_0730
Udover sofabordet har jeg også fået et terrarie fra Franske Green Factory, som eksklusivt forhandles i Danmark hos Homeish. Terrariet er et lille økosystem, som passer sig selv ved hjælp af fotosyntese. Det skal have masser af naturligt dagslys i dagtimerne og mørke om aftenen/natten. De første 4-8 måneder skal man ikke vande, da det er selvvandene ved hjælp af den kondens der opstår i glasset. Herefter skal det vandes når der ikke længere opstår kondens eller hvis mossen i bunden skifter fra mørkegrøn til lysegrøn eller brun. Som den plantedame jeg er, synes jeg det er ret spændende at følge med i udviklingen i terrariet.

img_0727
Homeish har udover webshoppen også en fysisk butik og showroom i København på Sydhavnsgade 28D, stuen, 2450 København SV. De har åbent alle ugens syv dage i tidsrummet:

Mandag-fredag: 10:30 – 17:30

Lørdag-søndag: 11:00-15:00

Synes I ikke det er smukt? ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Il Fornaio: Italienske madvarer og opskrifter