Ny Særkollektion fra IKEA: IKEA x Piet Hein Eek

Glædelig Jul (og en Giveaway vinder)

ditteblog_41
Så er julefreden ved at sænke sig, efter et par stressende dage på arbejdet. Casper og jeg er lige kommet ned til mine forældre i Sønderjylland, hvor vi skal holde juleaften hos min bror. Jeg vil bare lige hurtigt kigge ind og ønske jer alle sammen en glædelig jul. Der vil formentlig blive stille herinde de næste dage, da jeg ikke regner med I bruger juledagene på at læse blogs. Jeg vender stærkt tilbage efter jul ♥

Jeg har forresten trukket en vinder af min Lactoclear giveaway og vinderen blev Line, som har fået en mail.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Særkollektion fra IKEA: IKEA x Piet Hein Eek