Ny Ganni kollektion - Mine favoritter

Gigi Hadid x Maybelline: Den smukkeste limited edition makeup kollektion

Indlægget indeholder reklame.

maybelline
I tirsdags tog Michelle og jeg en dagstur til Kbh, blandt andet for at deltage i Gigi Hadid x Maybelline lancerings event. Model og it-girl Gigi Hadid har nemlig designet den smukkeste makeup kollektion i samarbejde med Maybelline.

Eventet blev afholdt hos “The Lab” som har de sejeste rå lokaler, som var pyntet op som et “backstage studio”. Der var personlige makeup stationer med spejle, der var dj, bartender, ringlight så vi havde det bedste foto lys og ja, alt var bare så gennemført.

gigi-hadid-lauch
gigi-hadid-maybelline-lauch gigi-maybelline-lauch
marie-thomsen-maybelline
Makeup artist Marie Thomsen fortalte om den nye kollektion, som indeholder to looks, inspireret af Gigis to hjembyer: Los Angeles og New York. West Coast looket er glamour med sexede røde læber. East Coast looket indeholder det perfekte nude look. Vi fik lov at prøve kræfter med begge looks og det var så sjovt at have adgang til alt den lækre makeup.

jetsetter-pallette
Udover de to looks har Gigi også designet en “Jetsetter palette”, som indeholder alt man skal bruge på farten. Det hele er så gennemført og jeg elsker virkelig pæn emballage. Det fuldender ligesom bare oplevelsen.

Hele kollektionen kan købes eksklusivt på Matas.dk fra i dag og da det er en limitied edition kollektion, sælges den kun så længe lager haves.

Nu glæder jeg mig bare til at teste de foreskellige produkter endnu mere, men i dag tror jeg at jeg kører no makeup. Vi kom sent hjem fra Kbh i tirsdags og igår arbejdede jeg hele dagen, så i dag skal jeg lige ovenpå igen og måske få indhentet lidt søvn.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny Ganni kollektion - Mine favoritter