Glædelig Jul (og en Giveaway vinder)

Ganni Udsalg – Mine Favoritter

Indlægget indeholder affiliate links.

I år har jeg for alvor mærket at udsalget er startet, eftersom jeg står i butik. Dog har jeg ikke selv nået at være ude at kigge efter udsalgs kup, men heldigvis er der masser af gode tilbud online. Noget jeg altid kigger efter, er de Ganni favoritter som jeg ikke har haft råd til i løbet af året.
f1393-136-1

Kjolen her har jeg allerede i et andet print, men jeg er simpelthen så glad for modellen at jeg overvejer at klikke denne hjem.

f1415-032-1

f1416-032-3

Sættet er et af mine favoritter i min garderobe og jeg tænkte derfor at jeg ville tippe om at det er blevet nedsat. I kan se det i brug her. Jeg har begge dele i str. small. Find bluse her og nederdel her. Jeg har også brugt begge dele rigtig meget hver for sig.

s0519-099-1

Mine elskede støvler som jeg bruger hver eneste dag. De er stadig lidt dyre selvom de er nedsat, men de er virkelig fantastiske at gå i.

skaermbillede-2016-12-28-kl-19-07-36-png

Endnu en model jeg allerede har, bare i grøn. Den har jeg virkelig brugt meget under strik til hverdag, og som den er til en bytur. Find den her.

skaermbillede-2016-12-28-kl-19-07-46-png

Blusen her har jeg overvejet SÅ mange gange, da jeg synes printet er noget af det smukkeste.

Er der noget der frister? ♥

   

2 kommentarer

  • Line

    Hej! Jeg kan ikke komme ind til dette indlæg, uden der popper annoncer op hver 10. sekund? Det gør, at jeg slet ikke kan læse teksten… Kan sagtens læse dine andre indlæg, hvor de to annoncer kun kommer én gang.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Ejj hvor irriterende. Ved mig kommer der slet ikke nogle annoncer op. Håber ikke det kommer til at ske fremover..

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig Jul (og en Giveaway vinder)