Aarhus: Cocktail aften hos Alberts Bar

Ganni Pre Fall er online nu – ALT er pænt!

ikke-navngivet-1
Det her er bare en lille del af Gannis Pre Fall kollektion som netop er kommet online og jeg er ved at DØ over at jeg ikke har råd til det hele. Den falder virkelig bare lige i min smag. Især de sorte blonde sager og det bordeaux-lyserøde print er jeg simpelthen så vild med. Kollektionen er et miks af 70’erne og 90’erne med inspiration fra charterferier; “The thrill of take-off, the journey through the clouds, and the arrival someplace completely new” (Ditte Reffstrup). Åh jeg synes virkelig det er fint.

I kan finde det hele + meget mere under Nyheder.

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus: Cocktail aften hos Alberts Bar