Den seneste tid har jeg...

Ganni nyheder og favoritter

Untitled-1

Jeg er fuldstændig vanvittigt forelsket i ovenstående nyheder fra Ganni. Jeg synes simpelthen deres efterårs kollektion er den pæneste jeg nogensinde har set og både farver og snit falder bare lige i min smag. Jeg skal virkelig anstrenge mig for ikke at klikke bare et par af tingene hjem. Især den grønne skjorte med lyserøde blomster. Så er det pludselig surt at arbejde i en tøjbutik. Det giver nemlig ikke super meget mening at købe alt for meget tøj andre steder, da jeg jo ikke kan have det på, når jeg er på job.

Er I lige så vilde med det, som jeg er?

Skjorte // Bluse // Shorts // Bodystocking // Støvler

   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den seneste tid har jeg...