Aarhus: Brunch på Mefisto

Ganni Love Society Fall Winter ’17: Mine Favoritter

untitled-1

Da jeg vågnede til nyheden om at den nye Ganni kollektion var online blev jeg hurtigt vågen og måtte ind og kigge. Selvom jeg ikke er helt lige så forelsket som da efterårs kollektionen udkom, så er der alligevel en del favoritter, som jeg gerne så i min egen garderobe. Jeg har samlet dem ovenfor.

Især gad jeg godt have støvlerne da jeg de sidste to vintre har levet i nogle støvler fra Ganni, så dem tror jeg hurtigt ville blive en favorit. De fine t-shirts med “Love Society” printet, som også er navnet på kollektionen, må jeg næsten også have fingrene i og så tror jeg også, at kjolen med blomsterprintet kunne være meget anvendelig til efteråret.

I kan finde hele kollektionen lige her.

” I want girls to look up from their phones and realize it’s not real; to talk to each other, be more present, and care more about each other, and less about what you can have next. We really need to take a step back.”
– Ditte Refstrup, Creative Director

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus: Brunch på Mefisto