Aarhus Restaurant: St. Pauls Apothek

Ganni ankel støvler

IMG_0015
IMG_0016

Nu har jeg snakket om de her støvler et par gange her på bloggen, så da Boozt lokkede med -20% i søndags, måtte jeg slå til. Jeg havde nemlig besluttet at jeg skulle have et par nye støvler i år, og selvom man nok kunne argumentere for, at et lidt mere klassisk valg havde været mere fornuftigt, så tror jeg at jeg blir rigtig glad for disse. Det er faktisk mit første stykke fodtøj fra Ganni, så jeg er ret spændt på at tage dem i brug.

De er meget almindelige i størrelsen og kan findes lige her, hvis I er blevet fristet ♥

Nu vil jeg smutte til et brunch event og bagefter skal jeg på job (på min fridag), fordi vi har så meget sygdom lige for tiden. Jeg har jo også selv lige været syg og har faktisk fået sindsygt ondt i halsen igen de sidste par dage. Men det er “heldigvis” værst om aftenen, så mon ikke jeg klarer en halv arbejds dag, oven på en lækker brunch 🙂

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus Restaurant: St. Pauls Apothek