Aarhus: Tapashi - Tapas, Sushi & Cocktails

Future Planner: Struktur i hverdagen

Indlægget indeholder reklame.

dsc04296
Der er næsten ikke noget der kan give mig mere ro, end redskaber til at få skabt struktur i hverdagen. Jeg er ret struktureret af natur, men det er faktisk ikke mere end en uge siden at jeg missede en deadline og jeg havde det SÅ dårligt med det, selvom jeg selvfølgelig fik rettet op på det hurtigt. Derfor var jeg hurtig til at takke ja til en “Future Planner” plakat.

Man kan vælge mellem alle mulige designs, og på den måde finde den der bedst muligt kan hjælpe en til at få noget struktur ind i hverdagen, der hvor man synes det mangler. Min er en “Work planner” hvor jeg skriver mine blogindlæg og deadlines på, så jeg får et bedre overblik over hvad jeg skal udgive hvornår. Man kan også finde plakater til fx. madplaner, familiekalender, træning osv. Faktisk kan man også bestille sit helt eget design.

dsc04298 dsc04300
Plakaten kommer enten i en sort eller en messing ramme og der medfølger tuscher, så man kan skrive direkte på glasset, så den kan bruges igen og igen.

dsc04302 dsc04304
Find hele udvalget lige her og brug koden DITTEBLOG som giver -15% på alle produkter (pånær 2017-planneren, da den er nedsat i forvejen) til og med søndag den 16. juli ♥ (Reklamelink)

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aarhus: Tapashi - Tapas, Sushi & Cocktails